Oktoberfest

1801349_10152401185557642_1718600319_o

RT92 samt OT92 Umeå björkstaden har äran att få bjuda in dig som gäst till vår årliga Oktoberfest.


Oktoberfest är för oss en årlig högtid där vi bjuder in vänner och bekanta för att ge dem möjligheten att få känna på den sköna atmosfär som Round Table har att erbjuda. Vår Oktoberfest är ett sådant tillfälle där vi bjuder in både killar och tjejer i alla åldrar. Detta är en årligt återkommande aktivitet som vi arrangerar för att fira en fin oktober på traditionellt Bayerskt vis men även för att fira bildandet av RT92 som gjordes den 24e september 2011. Festen har redan många år på nacken och vi har haft besök från såväl Umeå som flera delar av Sverige och även Tyskland, Finland osv.

Alla obligatoriska ingredienser finns naturligtvis närvarande så som ompa-ompa, öl, sejdlar, tävlingar och tysk mat.

Tid: 2 November
Plats: Regementsgården, Umeå
Tid: 18:00
Pris: 300kr

 

Klädsel för kvällen: Gärna i tema med Oktoberfest, det är många som kommer ha lederhosten och hatt och förhoppningsvis en och annan drindl. De som saknar lederhosen kan ta allt i från sina favorit t-shirt och jeans eller klä upp sig i kostym/fin klänning.
Det viktigaste är att du tar med ett glatt humör.

Vill du köpa riktiga lederhosen så brukar www.trachten24.de vara ett bra alternativ.

 Boende

RT92s Oktoberfest har av Round Table Sverige blivit klassad som ett nationellt arrangemang, dvs ett arrangemang av god kvalitet. Det innebär att många reser långt för att komma på Oktoberfest.

Vi har ett samarbete med Umeås centralaste hotel. Ange bokningskod OKTOBERFEST, den läggs in där det står “Har du en rabatt-eller bokningskod” på hemsidan:
Det ger priset 690 SEK per enkelrum och 790 SEK per dubbelrum på våra standardrum ink moms och frukost och gäller 1-3 november.

Reser du till Umeå för Oktoberfest och behöver boende så skriv ett meddelande om det vid anmälningen eller hör av dig till oss. Vi försöker att hjälpa till med Homehosting så långt vi kan. Vill du ha homehosting så klicka i det när du anmäler dig eller hör av dig till oss så skall vi se om vi kan lösa det.

Fredag – Homepartys

Reser man långt för att komma till Oktoberfest så kanske man tycker att det blir lite kort att bara komma en kväll. Vi kommer därför även att arrangera Homepartys under fredagen i år. Det innebär att vi öppnar våra hem och arrangerar middagar hemma hos oss medlemmar i RT92 under fredagen och sammanstålar på byn om det skulle bli flera homepartys. Priset är 100kr och anmälan sker genom att klicka i den rutan när man gör anmälan eller via att maila årets Oktoberfestgeneral David Lennartsson.

Anmälan för Oktoberfesten

För anmälan gå till anmälningssidan här

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.